Festligheter

Hej. Just nu sitter jag och är lite nervös inför första riktiga skoldagen som är imorgon. Nu veckan som har gott så har vi bara haft inspark, det vill säga fest hela tiden. I fredags hade vi sittning med studentföreningen och igår var det Garden Party med alla andra studentföreningar. Jag och Ficki dokumenterade lite fina bilder i Photobooth.
Turkosa och fina innan Meskalinsittningen;


Slog i huvudet ganska rejält den kvällen så morgonen efter hade jag ordentligt ont, är fortfarande lite svullen runt kindbenet..När vi cyklade hem efter Garden Partyt ösregnade det så vi var helt dyngsura när vi kom tillbaka till lägenheten;


Men vi var glada ändå för vi hade haft väldigt roligt och umgåtts med våra grymma nya klasskamrater.


Det har varit fullt ös, medvetlös nu i några dagar men det kommer vara lite lugnare veckan som kommer. Skolan drar igång. Men det ska fortfarande hinnas med en pubrunda med ingenjörerna samt avslutningscermoni när vi äntligen slutar vara nollor och blir officiellt ettor.

Nu ska jag glo Avatar avsnitt och sen försöka sova.
Oh ah Meskalin, säg oh ah Meskalin!Färgglatt


Hejhej. Idag är det onsdag, dag tre av insparken. Än så länge har det varit väldigt roligt, min förening Meskalin är jättebra och det taggas och festas hela tiden.
Idag tog jag och Ficki lite ledigt, vi tyckte att våra kroppar behövde lite välförtjänt vila. Vi var iväg en runda och köpte på oss en massa turkosa ting också. På fredag är det nämligen Meskalinsittning, med temat turkos (föreningens färg). Så nu har vi köpt på oss nagellack, ögonskugga, rosetter och kläder; allt i turkost!
Kanske inte favoritfärgen men skare va så ska det.
Nu tittar vi på Jersey Shore och är allmänt slöa. Over and out.

It begins

Just nu sitter jag på mitt rum i studentkorridoren. Har varit i Småland i två-tre dagar nu men har hållt på och fytta in saker och fixat och sovit hos mormor innan. Inatt är första natten jag kommer sova på rummet. Var och köpte lite mat innan men kom sen på att jag inte har någon kastrull....så ska nog bara göra någon varm macka eller något.
Imorgon kommer Ficki, kommer bli trångt men bra. Är lite trist att vara helt ensam. Och sen på måndag börjar insparken vilket förhoppningsvis blir awesome. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, är lite halvseg just nu.
Ska försöka få ihop en liten visningsfilm av mitt boende imorgon om vädret är okej, ska bli kul att inviga Premiere Pro på den här datorn.
det var väl det... ja. det var det. Mitt mest genomarbetade och uttänkta inlägg någonsin. b-bye.

Två veckor.

Om 14 dagar flyttar jag. Till Småland. Till Kalmar. Till ett litet rum i en studentkorridor.

Så himla sjukt, jag kan ju inte flytta hemifrån?!
Jag är ju 16 år och har precis börjat gymnasiet. Jag köper 3 billiga filmer i veckan, fotar suddiga självporträtt med kameran inställd på "auto", målar tjock, ojämn eyeliner med långa kråksparkar och försöker imponera på mina klasskamrater. Fast det det där var ju tre år sen.

Jag är ju faktiskt snart 19 år, inte 16. Jag målar fortfarande eyeliner men med en stadigare hand nu för tiden. Jag köper även filmer men med min tighta budget blir det nog 3 filmer i månaden istället för i veckan. Jag lärde mig så småningom att använda de manuella inställningarna på min kamera och dem där i klassen som jag ville imponera på, dem betrakar jag som mina bästa vänner idag. Och snart börjar jag universitetet. UNIVERSITETET. Så vuxet.

Samtidigt som det är så himla overkligt och läskigt så ska det bli så himla roligt, för imellanåt så känner jag hur det kryper innanför huden på mig och hela jag skriker "Aaaah, jag pallar inte med detta längre jag måste få bo själv och bestämma själv och sätta mina egna regler och bara börja på nytt nytt nytt" inombords.

Så nu ska jag börja plocka ihop min bokhylla. Välja ut vad som ska med i flytten. Maaawaaaaghhh.
Två veckor. 14 dagar. Shit.

RSS 2.0