Fotografering

Några av mina favoritbilder från fotograferingen jag gjorde med min syster och hennes kompis Linn. Har inte riktigt bestämt mig för vilken stil jag ska ha på redigeringen än så har testat några olika. Jag är väldigt nöjd med några av dem och framförallt känns det skönt att fota lite "på riktigt" igen. Var länge sen sist.
Nu i kväll håller jag på att flyttpacka det sista. I morgon kör nämligen jag (i sällskap av syrran) upp till Kalmar för terminen. Ska bli riktigt jäkla skönt. Jag har ju ny lägenhet så ska försöka få upp lite bilder på den så snart jag ställt i ordning lite. Och så är det med det. Hejhej.

Fotoförberedelser

I morgon har jag planerat in en fotografering med systern och hennes kompis. Här ovan är vår inspirationsboard. Kommer va ganska mycket sextiotalskänsla och bilderna ska antagligen göras svartvita i redigeringen. Ska bli väldigt roligt. Jag har inte gjort en planerad konceptuell fotografering på väääldigt länge.

Är hemmahemma i Skåne i drygt en vecka till så jag ska försöka uttnyttja tiden så mycket som möjligt. Och med det menar jag att jag ska njuta av mammas mat, syrrans sällskap och vardagsrummets komfort...

Uppdaterar säkerligen i morgon med resultatet av fotograferingen. Förhoppningsvis blir det lika bra som jag förväntat mig.

RSS 2.0