Alla hjärtans dag

Hejhej. Idag är det alla hjärtans dag. Något som flickorna i min korridor verkligen tagit till fasta på. Har nämligen möts av följande, på olika platser runt om i korridoren:
Tablettask, gissar att det är från Stina. tack!


Gelehjärtan. Antagligen från Evelina, eftersom hon argt slet upp min dörren och kastade ett på mig när jag inte varit i köket och uppmärksammat det tidigare under dagen. Tack ändå, din jäkla mysfitta.


Fin lapp. Kunde ha försökt att ta äran för den här och sagt att det var jag som skrivit och satt upp dem. Men så är inte fallet. Ganska tydligt att det är från den andra Mikaelan i korridoren. Tack!


Mer godis. Gissar att detta är ifrån Simone, eller så har någon av de andra varit dubbelt så snäll. Tack, från vem det nu än är.


Då kan man ju undra vad har jag bidragit med för gullig alla hjärtans dag pryl då?
Jo jag slog på stort.


  • Lämnade kvar odiskad disk i köket i cirkus 14 timmar.
  • Dumpade hela korridorsfamiljen för att gå på restaurang med några andra vänner
  • Köpte glass! Till mig själv.Nu ska jag se nån Oskarsnominerad film och sticka. Ensam, inlåst på mitt rum. Den perfekta alla hjärtans dag <3

En massa bra radio.

Kom precis hem ifrån skolan. Vi har sänt radio, andra avsnittet! Det gick ganska okej. Eller, jag failade rätt mycket med tekniken. Glömde stänga av micarna under låten, var sjukt otajt med att matcha ihop jinglar och musik och prat och var över huvudtaget lite off. Men snacket gick bra! Vi pratade om festivaler och vilken dialekt som är bäst. Det är väldans kul det här med radio, och det hade varit ännu roligare om fler lyssnade så gå in på radioshore.se nästa torsdag klockan 20.00 och lyssna.

Ligger i sängen med Plädis och datorn på magen. Är helt slutkörd. Dricker en kopp te och lyssnar på Ligga med P3 som tar upp #homoriot som trendat ett tag på Twitter. Det är jättebra, men lite hemskt också, så mycket man inte visste hände och så mycket man inte tänker på att man själv gör. Så lyssna på det också.

Jag och mina bästa vänner, Plädis och Lappis. Imorgon träffar jag två av mina bästa mänskliga vänner, Elias och Ficki. God Natt.

RSS 2.0