Dags för termin 4

 
Är hemma i Kalmar igen efter drygt två veckors jullov, som spenderades hemma i föräldrahemmet. Känns riktigt bra, har längtat efter min lägenhet och vänner and so on. Jag har inte längtat efter skolan dock. Har den värsta kursen någonsin nu. Medieanalys... Vet knappt själv vad det är, nån form av akademiskt dravel som förbereder inför en kommande b-uppsats och man lär sig olika vetenskapliga termer med mera. Fruktansvärt. Väldigt omotiverande och, för mig, orelevant. Tack och lov har jag bara knappt två veckor kvar av den kursen. 
 
Förutom det så har det varit en bra början på terminen. Tror det här året kan bli riktigt bra. Alla (nästan) verkar gladare efter lite lov, vänner får nya, bättre boenden, vi planerar fester, praktiken är kirrad och på intågande och jag har bokat in en resa till London med mor och syster. Gött liv, 2013.
 
Så ja, sånt är läget. Hade tänkt att jag ska börja vardagsblogga lite mer detta året. Förhoppningsvis vardagsfotografera mer också. Är roligt att dokumentera och titta tillbaka. Dessutom hade det varit trevligt att fylla den här bloggen med något annat en dystra inlägg om när livet är kaos. VIlka förväntningar jag än har på 2013 så förväntar jag inte att kaoset slutar helt, har nog svårt att skaka av mig det. En gång kaosjomare, alltid kaosjomare?
 

RSS 2.0