Mitt andra skin.

Har äntligen tvättat min flanellpyjamas så att jag kan använda den hela dagen, alla dagar igen. Känner mig hel nu. Ikväll ska jag se brittiskt kostymdrama. Kram.

Anti-zzzzzZZZZZzzzzz

Jag kan inte sova. Ligger och funderar för mycket. Kom på att det är så himla konstigt att jag är här, bara att jag inte tänker på det så ofta. Och då menar jag här som här i Kalmar, inte här i Universum (vill inte ens börja tänka på det för då kommer jag aldrig kunna sova). Av någon anledning började jag tänka på sorgliga scener i filmer också. Låg och blev tårögd av att tänka på typ när Frodo lämnar Sam i Grey Havens i slutet av Konungens Återkomst. Eller bara tanken på att Fred dör i Dödsrelikerna. Fred Weasley fucking dör. Och Dobby. Och Tonks och Lupin. Gaaaaaaaah. Ledsen_tjej_92.
Tänkte på att jag varit här i drygt två månader nu. Det känns som mycket mycket längre, nollningen var ju sekel sen..... Så himla konstigt, men också väldigt bra. Längtar tills julen börjar, vill köpa pynt och klappar.
och nuu börjar det här blogginlägget gå utför. Dravel dravel. Sommarprat. Jisch, tycker bäst om välformulerade och smarta inlägg egentligen. Men vad kan man begära? klockan är halv två.
Ska ge det där att sova ett försök igen. Sov gott. Mig själv. Förhoppningsvis.

This is Halloween!This is Halloween!This is Halloween!


Så igår firades det Halloween. Jag skulle egentligen ha klätt ut mig till vampyr först men tänderna failade så jag fick vara nån form av 20-tals mordoffer (har "blod på ryggen och armarna som inte syns här). Vi hade förfest i korridoren, det var grymt! Kunde därför ta lite bilder med systemkameran också vilket alltid är uppskattat. Det blev dock lite stökigt och ganska kladdigt på golvet men det får det va värt. Efter förfesten stack vi till Byttan men väl där blev jag snabbt ganska trött tråkigt nog. Dansade och tittade på folks fina utklädnader men fick avsluta kvällen hyfsat tidigt med lite nattamat och sen stupa i säng. Här kommer en massa bilder ifrån början av kvällen i alla fall.


Filmade en del också som jag nog ska klippa ihop tills imorgon, är mest en massa dans på mitt rum till Glee m.m men det kan ju vara underhållande. Något som också är lite underhållande är en bild på ur jag såg ut när jag kom hem efter Byttan. Peruken var inte riktigt så välkammad längre och av någon anledning ser jag gråtfärdig ut.

Nu ska jag sova. Imorgon är det fotografering till tidningsomslaget, yay. God Natt.

Varmt och stickigt

Varför ska de varmaste tröjorna vara så himla stickiga? Köpte den här på Gina och jag tycker jättemycket om den men eftersom det är 30% så är den ganska stickig. Ingen vidare på bara axlar åtminstone. Men jag får väl försöka att vänja mig för den är så fin och väldigt varm. Väldigt viktigt för folk att veta detta, uppdatering om min senaste shopping.

Idag pitchade jag och Malin idéen till vår grupps tidningsomslag också, det gick bra och vi fick igenom konceptet. Nu ska vi börja planera fotograferingen som nog blir av på måndag. Förutom det så är det Halloween denna helgen, yaays. Vi ska ha förfest här i korridoren och sen ska vi till byttan på Halloweenfest. Jag har velat fram och tillbaka om vad jag ska klä ut mig till men har nog bestämt mig för vampyr. Inte så fantasifullt kanske men jag tänkte ha en 20-tals twist på det hela, eller något. Kommer nog bli rätt bra tror jag.
Nu måste jag sova, är så sjukt trött. God Natt.

KNA, Kräng och Orup.

Jag har varit i Karlskrona över helgen och hälsat på Elias. Vi klippte ihop det sista till Emmabodafilmen så förhoppningsvis kommer den postas på deras facebook någon gång nästa vecka, hoppas alla andra blir nöjda men vi var det i alla fall. Förutom att klippa film så drack vi 4 flaskor Pepsi, åt en massa glass och såg på Avatar, Super och Splice.

Nu ikväll så träffade jag först Johanna en liten stund (vi skulle egentligen på någon modevisningsgrej men Johanna hade tagit fel på datum, sånt som händer). Och sen efter det så fixade jag, Tina och Malin ihop en rejäl bytta med marrängsviss och tittade på Rio.

En massa film och en massa krängande av sötsaker alltså, underbart.
Imorgon är det tenta, mindre underbart.
Jag fick den här tshirten av Elias som han hade gjort på Pride, super-underbart.

god natt.

Onsdagsdravel.


Idag har jag läsdag. Ska försöka komma på någon bra idé till InDesign-uppgiften som ska lämnas in på fredag samt plugga lite till tentan. Men just nu kollar jag efter biljett till Karlskrona och lyssnar på min senaste random spellista på repeat.

Vår uppgift under lektionen igår var att göra ett visitkort. Såklart så skulle jag visa mig på styva linan och använda vektorgrafik på mitt, en vektoriserad bild av en symaskin närmare bestämt.
Tid lagd på att vektorisera: 5 timmar. Tid lagd på design av visitkort: 20 min. Efter 3 timmars arbete kändes det som en sjukt dum grej att göra men när allt var färdigt... Värt.







Buckle up! Adventure calls.


Jag har börjat titta på Pan Am. Det handlar om ett amerikanskt flyplanscrew och utspelar sig på 60-talet. Det är så himla...fint. Allt är jättefint och jag har blivit lite förälskad i karaktären Colette. Titta titta titta!

Feleton


Jag är hemma i Skåne nu. Det är fint. Jag har kört bil och pratat teveserier med min syster och kollat på soffor med mamma. Jag har även hunnit med en tur till tandläkaren och dragit ut en tand, vilket inte var så farligt faktiskt. Och det var ganska underhållande eftersom jag var bedövad i halva munnen i två timmar efteråt, det kittlades och jag kunde inte kontrollera saliverandet (hej psykologi A!) ur ena mungipan. Fräscht. Ska komma ihåg och dokumentera det nästa gång.

Här hemma väntade också min nya telefon, en HTC av nån modell jag inte kommer ihåg just nu. Jag har haft en LG tidigare och därför vant mig vid deras märkliga och buggiga menysystem så den här nya telefonen är en utmaning för mig. Allt går jättesnabbt och touchskärmen funkar och man kan vara på facebook och sånt med den, så high-tech. Fast för tillfället så fungerar den mest som spelkonsol för mig. Jag heter mikkamagnusson på Wordfeud om någon vill möta mig (jag är ganska medioker) och mitt nuvarande rekord på Fruitninja är 220 (acceptabelt).


On le train





Folk lite tittade konstigt på mig. Och tåget känns som något ur Anastasia.
Men jag är på väg i alla fall.

Ingivelse

Jag ska åka hem! I 6 dagar! Ringde min tandläkare i Lund och enda tiden som fanns var imorgon. Ringde mamma som föreslog att jag skulle åka hem redan ikväll. Lät lockande så nu har jag köpt en biljett. Och med tanke på hur lärorik och nödvändig föreläsningen (om Photoshop) idag kändes så kan jag nog hoppa över resten och stanna i Skåne tills på söndag. Så himla mysigt. Nu panik-packar jag och ska med bussen till centralen om en timme.
Bye for now Kalmar!

Slappdag


Bra söndag. Frossat i onyttigheter, köpt ett par snygga skor av Evelina (tvivlar på att jag kommer kunna gå i dem dock) och sett film. Såg Snövit med korriodskamraterna, och Going the distance som var överraskande bra. Såg Thor också, den var ehm bra...


JAG HAR KÖPT NYA FILMER


Istället för att köpa nya höstskor igår så blev det nya filmer, det var på tiden! Underbart pris också, 5 för 50 kronor (egentligen 10 för 100kr men jag och Tina delade).
Hemmakväll är min heliga plats.

The Return of Mykoplasma?


Det känns som att jag har fått Mykoplasma igen... Jag har haft en förjävlig hosta som inte vill ge med sig sen i fredags. Hoppas att det inte är det den här gången så jag slipper en till kur med pencilin och världens värsta hostmedicin. Isch.

Repetition

Vi startade Bild&Form-kursen idag. Det var roligt att äntligen få börja med lite praktiskt arbete men genomgången var väldigt basic så just idag lärde jag mig inte något nytt direkt. Förutom ljus-temperatur! Har aldrig riktigt förstått hur det funkar innan och vilka värden som är kallt/varmt ljus osv. Så det var ju kul att få veta, annars var det mesta en upprepning av det jag lärt mig i gymnasiet.


Jag var väldigt pigg och vaken som synes..


Tina var också väldigt peppad.




Vi fick en uppgift också, väldigt luddig. I stort sätt "visa att du kan använda slutare och bländare på korrekt sätt och ta två porträtt av varandra" (man var i grupper). Jag och Malin bildade grupp och gick ut och fotade lite vid Kungsparken. Det var sjukt roligt, så länge sen jag fotade något lite mer arrangerat. Och jag nöjd med bilderna också, objektivet leverar och Malin fastnar verkligen på bild (det är något med Malinar och fotogenique alltså)


God Natt.

Två dygn i Nybro

I lördags vaknade jag vid tolvtiden, väldigt bakis och jävlig. Låg och vilade och kollade på Bones tills klockan fyra ungefär och sen tog jag mig samman och tog tåget ut till Ficki i Nybro. Vi påbörjade sedan ett underbart slött två dygns pass av filmtittande, lasagneätande, wordfeudspelande och allmänt mysande. Det var precis vad jag behövde.

Vi såg 5 filmer jag inte sett innan och snabbt sammanfattat; Transformers 3 - bra, men för lång. Bridesmaids - rolig. Friends with benefits - helt ok, dåligt slut. Tangled - bra, lite överskattad men mysig. Pirates 4 - för lååååååång. och jag hängde inte riktigt med i handlingen, inte så bra film alltså.

Slutade med att jag stannade två nätter istället för en, så jag fick åka direkt från Nybro till skolan nu i morse. Sjukt värt.







RSS 2.0