Ch-ch-ch-changes.

Eller inte.
Jag hade velat skriva ett inlägg om hur bra allt går, hur jag har vänt om hela min livsstil och att jag nu är fruktansvärt ambitiös och studiemotiverad. Men så är det inte. Och jag tror att det kommer dröja ett tag innan det är så. Men jag tänkte blogga i alla fall!

Fick tillbaka resultatet av Rättsjournalistiken i dag. Fortsatte på min fina serie av U:n. Tack och lov var det inte på tentan utan på två inlämningar som jag nog kan justera relativt snabbt. Men ändå, känns strävigt att inte klara på första försöket.

Men jag har varit lite ambitiös! Eller iallafall sett till att framtida jag är ambitiös. Har ansökt till Filmvetenskap 30hp (50% - Distans) nästa termin. Känns kanske lite overkill att läsa det samtidigt som ett program men jag tänkte testa åtminstone. Vill läsa en annan liten kurs som heter "Filmkritik - att skriva om film" nämligen och då måste man ha läst Filmvetenskap. Vi får se hur det blir, om jag känner att jag dör av stress så är det ju bara att hoppa av. Sen har jag även anmält mig till intensivutbildning på körskolan, nu jäklar ska jag få det där körkortet. Det är banimej på tiden.

Det är väl ungefär det som har hänt den senaste tiden. Plus en grej till. En stor revolutionerande förändring. Jag har skaffat Instagram. O M G. Så nu kan även jag ta pretentiösa bilder på mat, regn och utsikter. Har redan börjat lite smått så här kommer ett axplock av mina uppladdade bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0